تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

ارتش مغرب به جنگ افزار‌های اسرائیلی مجهز می‌شو

در پی گسترش روابط بین رباط و تل آویو، قرار است، ارتش مغرب به جنگ افزار‌های رژیم صهیونیستی جدیدی مجهز شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 08
کد خبر: ۱۹۳۳۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های عربی به نقل از وبسایت تخصصی صنایع دفاعی اروپا خبر دادند، مغرب در راستای نزدیکی حاصل بین رباط و تل‌آویو و امضای توافقنامه موسوم به ابراهام با این رژیم قرار است به زودی موشک‌های «دلیله» را در ساختار نظامی خود به کار بگیرد.

یک منبع آگاه به این وبسایت خبر داد: مغرب قصد دارد روند خرید تجهیز موشکی خود را از صنایع نظامی اسرائیل ادامه داده و این بار موشک‌های کروز کوتاه برد «دلیله» را برای جنگنده‌های خود مورد استفاده قرار دهد.

این وبسایت تخصصی افزود: مغرب برای خرید این نوع موشک در حال حاضر با شرکت صهیونیستی Elbit Systems سرگرم مذاکره است.

در صورت به نتیجه رسیدن مذاکرات ارتش مغرب برای اولین بار مجهز به این نوع موشک‌ها خواهد شد که ۲۵۰ کیلومتر برد داشته، به کلاهک انفجاری ۳۰ کیلوگرمی مجهز و یکی از موشک‌های الکترونیکی اپتیکی محسوب می‌شود.

پیش از این نیز مغرب مذاکرات خود را با تل‌آویو برای در اختیار گرفتن سامانه‌های پدافند اسرائیلی اسپایدر آغاز کرده بود.

رژیم صهیونیستی ادعا می‌کند این سامانه پدافندی پیشرفته قادر به حفاظت از مناطق راهبردی و یگان‌های متحرک در نقاط مختلف در برابر تمام خطرات هوایی از جمله موشک‌های بالستیک است. / تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار